Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Kan man købe et gavekort?

Ja du kan nemt og hurtigt købe et gavekort her.

Gavekortet kan frit benyttes til smykker, perler, drikkevarer, snacks etc.

Hvad koster det at lave et smykke?

Vores priser starter fra 149 kr. Du vælger selv hvilken type smykke du vil designe og får udleveret et smykkekit med alt hvad du skal bruge inklusive perler i mange smukke farver. Der kan tilkøbes ferskvandsperler, vedhæng, glasperler og andre unikke perler i caféen.

Bordet er jeres i 2 timer og der er mulighed for at lave armbånd, halskæde, ankelkæde, øreringe og mavekæde. Det er selvfølgelig også muligt at designe et sæt med 2, 3 eller 4 smykker.

Hvad koster drikkevarer og snacks?

Vi har både varme og kolde drikke fra 29 kr. Derudover er der lækre kæmpe flødeboller, magiske cookies og skønne skovbærsnitter til 29 kr. Der er også mulighed for popcorn og saltede chips. 

Hvor lang tid har man bordet?

Når I har booket et bord hos os, er bordet jeres i max 2 timer. 

Må man medbringe mad- og drikkevarer?

Der må ikke medbringes mad- og drikkevarer. I cafeen sælger vi lækre varme og kolde drikke, samt forskellige  snacks og kager.

Kan alle være med?

Du er Smyk er for alle – uanset om du er nybegynder eller har erfaring med at designe dine egne smykker. Børn i alle aldre er også velkomne. Der er altid nogle i butikken der kan hjælpe jer i gang, hvis det er første gang I skal lave smykker.

Kan jeg have barnevogn med?

Vi har desværre ikke plads til barnevogne i cafeen. Der er plads til barnevogn på gaden lige foran vinduet eller i gården, hvor der er mere blokeret for støj.  Der er mulighed for at låne en højstol.

Adresse

Østerbro 61, 9000 Aalborg

CVR: 42888478

Sct. Laurentiivej 17, 9990 Skagen

CVR: 44056682

Åbningstider

 Aalborg:

Mandag – Fredag 13-19
Lørdag + søndag 10-17
Skagen:
Torsdag + Fredag 13-19
Lørdag + søndag 10-16