Har du besluttet dig for at vil lave dine egne smykker? Så er du sikkert også i tvivl om hvor og hvordan du skal starte. Ikke nødvendigvis hvordan du gør. Men hvilke perler, vedhæng og materialer skal du vælge. For du vil sikkert gerne designe et smykke, som kan bruges til hverdag, og som andre måske kaster et kompliment efter ved første øjekast.

Her bliver du introduceret til vores lav selv smykker derhjemme koncept. Vi kalder det Du er Smyk At home.

Konceptet er ganske enkelt; Først søger du inspiration blandt vores galleri, hvis du ikke allerede er faldet over et smykke på Instagram eller Pinterest, som du gerne vil efterligne.

Herefter bestemmer du hvad dit smykkesæt skal indeholde: Perler, vedhæng, smykker, special perler og materialer.

Når du har valgt du smykkesæt afgiver du ordren, og vi sender det hele afsted til dig.

Hvis du skulle være i tvivl om hvordan du går til opgaven, når du modtager dit smykkesæt, er du altid velkommen til at chatte med os. Vi har lavet utallige halskæder og armbånd, og kan måske give et godt råd på vej.

Fordele ved at designe smykker selv

Der er mange fordele, men 2 ting gør sig virkelig gældende. Nemlig du kan designe smykket til din helt personlige stil. Det kan af og til godt være svært at finde et færdiglavet smykke, som passer perfekt til enten en specifik situation eller outfit. Skulle du blive træt af at kigge på smykket, kan du nemt og billigt redesigne det, og på den måde kan du hele tiden holde dit personlige accessories samling ajourført til nutidens stil – og personlige touch.

Kom i gang nu

Kig forbi vores Café

Du har også mulighed for at komme ned i fællesskab med en masse andre, og lave din egne smykker. Nemlig i vores smykkecafé, som er placeret i Aalborg eller Skagen. Her kan du søge inspiration blandt tusindvis af perler alt imens du nyder en god kop kaffe, te eller noget sødt til ganen.

Det er også muligt at afholde en børnefødselsdag, polterabend, netværksarrangement eller firmaevent.