Det er blevet populært at lave sine egne smykker, særligt efter coronaen holdt os inden døre og vi alle skulle finde på noget at lave for ikke at kede os ihjel. Og ja, der var virkelig ikke meget at give sig til. Mange kastede sig over strikning, smykkelavning og andre kreative sysler. Og nu, et par år senere, er der virkelig åbnet op for masser af muligheder for at være kreativ.

Lad mig fortælle dig om et par af dem.

Vær kreativ om aftenen

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det er blevet ret populært at designe sine egne smykker. Det kan du enten gøre hjemme i stuen eller ude i en af de mange smykkecafeer, som er poppet op, især i de store byer. Her hos Du er Smyk har vi for eksempel vores egen hyggelige cafe i Aalborg, som har åbent hele året, og en i Skagen, hvor dørene slår op til de store højtider som påske, sommerferie og jul.

En smykkecafe, det er præcis, hvad det lyder som – et sted, hvor du kan designe dine egne smykker, mens du nyder en kop kaffe og måske en lille kage. Det er super hyggeligt at gøre sammen med venner eller familie.

Men hvad nu hvis du ikke lige har mulighed for at svinge forbi vores cafe i Aalborg eller Skagen? Jamen, så har vi skruet et fedt tilbud sammen, vi kalder “Du er Smyk At Home“. Konceptet er næsten det samme som i cafeen, bortset fra at du selv må sørge for kaffe og kage 😉

Det er super nemt at komme i gang. Du tager bare et kig på Du er Smyk At Home og finder en masse inspiration til smykker, du kan lave selv. Når du har fundet en ide, du er vild med, kan du bestille et smykkesæt hjem. Du vælger selv hvilke smykker, vedhæng, perler og specielle perler, du vil have.

Læs mere om, hvordan du gør, lige her.

At kaste sig ud i at designe egne smykker er ikke bare sjovt, det er også rigtig godt for sjælen. Når vi fordyber os i noget, fokuserer vi på én ting ad gangen, og det er super godt for både hjernen og vores velbefindende. Måske er det derfor, det er blevet så populært – fordi vi alle sammen har brug for at huske at nyde lidt tid for os selv.